Feestjaar – 75 jaar De Heidegalm!

Twintig-twintig, 75 jaar KF De Heidegalm

Omdat onze fanfare dit jaar 75 jaar bestaat maken we er een groots feestjaar van.
We geven een heus feestconcert in maart, gaan als één grote familie naar Planckendael,
maken van onze Zomerfeesten een ‘extended version’, met een grote headliner naast ons. In het najaar volgt ‘Soir De Fanfare’ samen met ’75 jaar De Heidegalm’.

 

Door de corona-crisis start ons feestjaar wat later dan gepland.
We starten namelijk op zondag 11 oktober met ons FEESTCONCERT!

  • Zij die al een kaart hebben gekocht en er op 11 oktober ook graag bij zijn, hoeven geen nieuwe kaart te kopen. De verkochte kaarten blijven geldig.
  • Wie al een kaart heeft maar op 11 oktober moet passen, krijgt zijn kaart volledig terugbetaald.


Onze start, die je ècht niet wil missen in GC Den Dries. Die avond spelen we het dak eraf met ons FEESTCONCERT. Ons fanfareke is van de partij, ook onze notenleer-leerlingen geven er het beste van zichzelf. Daarna is het de beurt aan onze fanfare om er een fantastisch feestconcert van te maken.
Kaarten kopen? Dat doe je bij onze leden!

Fanfare De Heidegalm is één grote familie. Daarom gaan we op familiedag naar Planckendael op zaterdag 17 oktober. (ook dit werd gewijzigd door de corona-crisis)
Inschrijven kan via deze link.

Op 9 augustus volgt ons aangepast Zomerfeest. Details volgen later!

Het concert met de Bonanzas verhuist echter naar 2021. Op zaterdag 14 augustus 2021 komen ze naar Schoonbroek. Heb je hiervoor een fysiek ticket gekocht? Neem dan contact op met Guy Moons.
Mensen die online een ticket kochten krijgen later bericht van ons! Je krijgt ofwel je geld terug OF we zetten je ticket om naar volgend jaar.

Koop je liever offline?

Zolang de café’s gesloten zijn kan je bij Guy Moons fysiek kaarten kopen (Hoekstraat 33 of 0496 95 99 36.) Bij de Guy betaal je maar €12, ipv €13
online.

Later kan je in volgende café’s terecht: Café Bikoro, Café ‘t Hoekske, Den Triptiek en Sportcafé Boesdijkhof (Sporthal Retie)

6 MAART 2021!
Een muzikale avond met talent van eigen bodem, om duimen en vingers af te likken. Wat Soir De Fanfaar zal brengen is nog wat geheim; maar het wordt de moeite. Ook voor deze avond kan je binnenkort hier tickets kopen.

7 MAART 2021!
Tijdens 75 jaar de Heidegalm geeft ons Fanfareke een prachtig aperitiefconcert en kan je de tentoonstelling over ’75 jaar De Heidegalm’ bewonderen!