Feestjaar – 75 jaar De Heidegalm!

Twintig-twintig, 75 jaar KF De Heidegalm

Omdat onze fanfare dit jaar 75 jaar bestaat maken we er een groots feestjaar van.
We geven een heus feestconcert in maart, gaan als één grote familie naar Planckendael,
maken van onze Zomerfeesten een ‘extended version’, met een grote headliner naast ons. In het najaar volgt ‘Soir De Fanfare’ samen met ’75 jaar De Heidegalm’.

 

Door de corona-crisis start ons feestjaar wat later dan gepland.
We starten namelijk op zaterdag 23 MEI met ons FEESTCONCERT!

  • Zij die al een kaart hebben gekocht en er op 23 mei ook graag bij zijn, hoeven geen nieuwe kaart te kopen. De verkochte kaarten blijven geldig.
  • Wie al een kaart heeft maar op 23 mei moet passen, krijgt zijn kaart volledig terugbetaald.


Onze start, die je ècht niet wil missen in GC Den Dries. Die avond spelen we het dak eraf met ons FEESTCONCERT. Ons fanfareke is van de partij, ook onze notenleer-leerlingen geven er het beste van zichzelf. Daarna is het de beurt aan onze fanfare om er een fantastisch feestconcert van te maken.
Kaarten kopen? Dat doe je bij onze leden!

Fanfare De Heidegalm is één grote familie. Daarom gaan we op familiedag naar Planckendael op 30 MEI. (ook dit werd gewijzigd door de corona-crisis)
Inschrijven kan via deze link.

Tijdens onze Zomerfeesten hebben we ons vertrouwde recept. Op zaterdagavond komen de Bonanza’s echter, samen met ons, de tent (figuurlijk uiteraard) afbreken.
Hiervoor heb je een ticket nodig – dit kan je – vanaf 15 maart hier kopen.

Koop je liever offline?

Zolang de café’s gesloten zijn kan je bij Guy Moons fysiek kaarten kopen (Hoekstraat 33 of 0496 95 99 36.) Bij de Guy betaal je maar €12, ipv €13
online.

Later kan je in volgende café’s terecht: Café Bikoro, Café ‘t Hoekske, Den Triptiek en Sportcafé Boesdijkhof (Sporthal Retie)

Een muzikale avond met talent van eigen bodem, om duimen en vingers af te likken. Wat Soir De Fanfaar zal brengen is nog wat geheim; maar het wordt de moeite. Ook voor deze avond kan je binnenkort hier tickets kopen.

Tijdens 75 jaar de Heidegalm geeft ons Fanfareke een prachtig aperitiefconcert en kan je de tentoonstelling over ’75 jaar De Heidegalm’ bewonderen!