Wenskaartenverkoop

GA NAAR DE WEBWINKEL

Wat ons feestjaar moest worden voor onze 75ste verjaardag, werd plotseling een rampjaar voor ons.
Van concerten die we moesten annuleren, zomerfeesten, pralineverkoop,… mààr onze muzikanten en lesgevers zetten door. We repeteerden in de gekste omstandigheden, blijven onze muzikanten opleiden achter plexiglas, op afstand,…

Maar, hoe dan ook… muziek maken kost geld en daarom organiseren we in plaats van onze pralineverkoop (die door de maatregelen niet mag doorgaan en zeer belangrijk is om onze werking te financieren) een wenskaartenverkoop. 

Het concept is eenvoudig: wij ontwierpen enkele sets met wenskaarten en jij kan die kopen. Het enige wat jij moet doen is surfen naar onze ‘webwinkel’. Bestel de sets die je graag zou willen en wij zorgen ervoor dat deze jouw richting uitkomen, gratis geleverd in Schoonbroek en randgemeenten.
De bestellingen worden verwerkt door ontwerper/drukker PL Agency, die ook zal instaan voor de levering. Zo verloopt alles 100% corona-proof en volgens de gemeentelijke maatregelen.

Je kan bestellen tot 13 december 2020. De wenskaarten worden gratis geleverd in Schoonbroek en randgemeenten in de periode van 17 tot 19 december 2020. 
Voor verdere verzendingen rekenen we een verzendkost aan. Ook deze worden verzonden vanaf 17 december.

Zorgen jullie mee voor onze werking en onze muzikanten?
Dankjewel en #staysafe!