Zomerfeestje

In de zomer van 2021 zijn we als vereniging toch nog wat voorzichtig. Een volwaardige zomerfeesten afleveren, dat lijkt ons gezien de huidige stand van de coronapandemie nog niet helemaal haalbaar. Toch nodigen we je ongelooflijk graag uit op ons ZOMERFEESTJE!

 

Vrijdag 13 augustus

Op vrijdag 13 augustus legt onze jeugdwerking graag quizploegen van max. 6 personen op de rooster. Dit naar het alombekende concept van onze quizavond. KLIK HIER OM JE QUIZPLOEG IN TE SCHRIJVEN
Let op… het aantal deelnemende ploegen is beperkt!

 

Zaterdag 14 augustus

Beats ‘n Fiets is een muzikale fietszoektocht die op zaterdag 14 augustus plaatsvindt. Je vertrekt op het Kerkplein van Schoonbroek tussen 11u30 en 14u en legt een route met verschillende stopplaatsen, activiteiten,.. af van ongeveer 20 kilometer. Je bestelt 1 ticket per fiets via onze website. In ruil krijg je alles wat je nodig hebt om onze muzikale fietzoektocht tot een goed einde te brengen. Tussendoor passeer je aan enkele fijne punten waarbij je even halt kan houden voor een verfrissing (picknickdeken breng je zelf mee).
Kies je voor de versie met picknick? Dan ontvang je bij de eerste stop een tootbag met jouw picknickpakket. De fietstocht met picknick bestel je vooraf via onze website tot 11 augustus. Breng ook zeker een eigen picknickdeken mee!

Na de fietstocht kan je op het Kerkplein op ons zomerterras komen genieten van een drankje of een hapje. Vanaf 15u30 zorgen De Patrons voor een extra muzikale noot op ons zomerterras!

 

Zondag 15 augustus

Zondag 15 augustus nodigen we je graag uit op ons ‘Zomerfeestje’ vanaf 13u00, je bent heel erg welkom op ons zomerterras voor een drankje of een hapje op het Kerkplein te Schoonbroek. We verwelkomen heel wat bevriende fanfares en/of harmonieën die zorgen voor een gezellig streepje muziek!