Notenleerlessen na schooltijd

Muziek maken, dat is één van de enige hobby’s die je levenslang kan doen.

Nieuwe notenleerlessen

Vanaf dinsdag 12 september start Fanfare De Heidegalm met een nieuwe reeks notenleerlessen voor kinderen vanaf het 2de leerjaar. Deze lessen vinden wekelijks plaats op dinsdag van 16u15 tot 17u15 in onze lokalen in de Nonnenstraat en worden gegeven door een professionele muziekleerkracht. Na 1 schooljaar kan je kind een fanfare-instrument uitkiezen en krijgt hij/zij, bovenop een 2e jaar notenleer ook instrumentles, om dan vanaf het 3de schooljaar in ons jeugdorkest ‘t Fanfareke te komen spelen.

Samenwerking met de basisschool in Schoonbroek

Dankzij onze samenwerking met de basisschool zorgen we ervoor dat je kind na de studie in de Nonnenstraat geraakt, je kan je zoon/dochter nadien in de Nonnenstraat ophalen. De kostprijs van onze lessenreeks bedraagt €40 voor een jaar. Bij de start bezorgen we je een jaarkalender met een overzicht van alle lessen.

Muziek maken, dat kost stukken van mensen?!

Dat leggen we graag eens uit: lid worden van onze fanfare dat is he-le-maal gratis. De verzekering van jou, die dragen we helemaal zelf. Ook naar de repetities komen is gratis. Als je individuele les bij ons volgt, dan vragen we daar €40 voor per jaar en een instrument huren dat kost je €60 per jaar (da’s €5 per maand); dat is goedkoper dan uw abonnement op Netflix ;-). Samengevat is een muziekinstrument leren spelen in onze fanfare een kleine investering met levenslang plezier.

Interesse of meer info?

Contacteer dan Roger Dierckx – 0497 46 47 99 – of mail hem via onderstaand formulier!